Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

În Moldova a fost lansat Centrul de Informare Erasmus+: Youth in Action

14 aug. 2017,, 17:12   Societate
3496 0

În Republica Moldova a fost lansat Centrul de Informare Erasmus+: Youth in Action, care va oferi suport informaţional tinerilor şi organizaţiilor de tineret despre oportunităţile componentei de Tineret a programului Erasmus+.

Centrul a fost lansat sîmbătă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Tineretului, de către Centrul de resurse SALTO EECA, organizaţia care a creat reţeaua Erasmus+ Youth Info Centre în 7 ţări ale Europei de Est şi regiunea Caucazului.

Directorul Institutului de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM", care va gestiona activitatea Centrului, va oferi suport informaţional, promoţional şi educaţional pentru toate persoanele care doresc să se implice în mobilităţi de tineret din cadrul Programului Erasmus+: Youth in Action.

Erasmus+ este Programul Uniunii Europene care sprijină acţiunile din domeniile Educaţie, Formare, Tineret şi Sport pentru perioada 2014-2020, care se va derula pe o perioadă de şapte ani şi va beneficia de un buget total de 14,7 miliarde de euro. Programul oferă granturi pentru o gamă largă de acţiuni şi activităţi şi încurajează dezvoltarea competenţelor pentru studenţi, stagiari, personal didactic şi voluntari.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?