Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Pompierii și polițiștii în inspecție prin localitățile din țară

14 aug. 2017,, 13:41   Societate
1747 0

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale în comun cu Inspectoratul General de Poliție desfășoară campania „Împreună pentru siguranță”, notează NOI.md cu referire la un comunicat al DSE.

Acțiunea are drept scop informarea cetățenilor despre riscuri, dar și despre activitățile subdiviziunilor MAI. Pe parcursul zilelor de odihnă pompierii și polițiștii au vizitat mai multe localități din țară, iar oamenii din comunitate au cunoscut mai multe despre acțiunile salvatorilor și polițiștilor. Una dintre localitățile vizitate de specialiștii Ministerului Afacerilor Interne a fost satul Cosăuți raionul Soroca.

Aici ofițerii au expus tehnica de intervenție, dar și echipamentul din dotare. Mai mult, localnicii au avut parte de o demonstrație practică din partea pompierilor. Aceștia au arătat oamenilor cum se sting incendiile prin folosirea tunului de apă instalat pe autospecială.

Copii prezenți la eveniment au fost dornici să afle mai multe despre activitatea reprezentanților Serviciului Situații Excepționale dar și despre acțiunile întreprinse de reprezentații organelor de drept.

Astfel de campanii s-au desfășurat în localități din raioanele Ungheni, Telenești, Ialoveni, Rîșcani și urmează să continue în sate din raioanele Rezina, Glodeni, Hîncești, Strășeni și Căușeni. Acțiunile comune urmează să fie întreprinse de salvatori și polițiști pînă la finele lunii septembrie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?