Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

O fată cu rădăcini moldovenești a cucerit inima unui deținător de „Oscar“ (FOTO)

11 aug. 2017,, 18:30   Showbiz
6963 0

Actorul de la Hollywood, starul filmului „The Pianist” și câștigătorul premiului Oscar, Adrien Brody, deja de 3 ani este într-o relație cu o tănără a cărei tată s-a născut în Moldova.

Actorul de la Hollywood, starul filmului „The Pianist” și cîștigătorul premiului Oscar, Adrien Brody, deja de 3 ani este într-o relație cu o tănără a cărei tată s-a născut în Moldova.

Lara Leito este un model renumit și iubita lui Adrian Brody. Deși tânăra s-a născut la Moscova și mult timp a locuit în Monaco, poartă cu mîndrie genele din Moldova. Tatăl Larei a fost născut aici, iar mama este osetină.

Numele adevărat al Larei este de fapt Larisa Tyaka și potrivit unor surse, modelul a făcut cunoștință cu actorul la Cannes în timpul festivalului de film. Potrivit zvonurilor, introducerea a avut loc datorită unui oligarh, al cărui nume nu este cunoscut. Se știe doar că tatăl Larei lucrează pentru el.


Actorul în vîrstă de 41 de ani apare mereu la evenimentele, însoțit de iubita sa, care totuși preferă să ascundă sentimentele în fața lentilei delicate a camerei, Lara este mai modestă în manifestările de afecțiune în public. Ea doar zîmbește ca răspuns și lasă audiența fără suflare.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?