X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un consilier din Sîngera neagă acuzațiile de implicare în decesul primarului

11 aug. 2017,, 16:22   Societate
2442 0

Consilierul orăşenesc din partea "Partidului Nostru", Ion Duca, respinge cu vehemenţă orice acuzaţii sau insinuări în legătură cu moartea primarului oraşului Sîngera din suburbia capitalei, Mihai Lari.

În cadrul unei conferinţe de presă Ion Duca a menţionat că a fost cu Mihai Lari în raporturi strict de serviciu.

„Am fost profund indignat de faptul că instituţiile mass-media au difuzat anumite informaţii denigratoare la adresa mea și a familiei mele. A început totul de la publicarea unui articol într-un ziar", a menţionat Ion Duca

Potrivit lui, aceste insinuări l-au afectat atît pe el personal, cît şi pe familia sa. El a precizat că nici măcar nu era în ţară în ziua în care a avut loc tragedia, iar de atunci şi pînă în prezent nu a fost citat, nu a fost audiat şi nu are niciun statut în cadrul dosarului penal deschis pe cazul decesului primarului Mihai Lari.

„Consider că mass-media nu era în drept să distribuie o astfel de informaţie neavînd suport factologic în vederea situaţiei create. Consider că aceasta s-a dat în spectacol şi s-a aventurat, asumîndu-şi dreptul de anchetator, fără a aştepta să avem rezultatul anchetei care se desfăşoară, iar pe moment nici nu există rezultatul expertizei", a spus Ion Duca.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?