Stepaniuc, dispus să candideze la următoarele alegeri

Stepaniuc, dispus să candideze la următoarele alegeri

Fostul vicepremier Victor Stepaniuc, lider al Partidului Popular Socialist din Moldova, susține că ar fi tentat să candideze alegerile parlamentare din 2018.

Cu toate astea, el a precizat că fără susținerea unui partid politic, accederea în Legislativ ar fi dificil de realizat. Fostul vicepremier a dezvăluit că are unele oferte în acest sens.

„Desigur, aș fi tentat să particip în aceste alegeri. Am văzut foarte multe greșeli și erori făcute de deputați actuali și consider că o bună parte din foștii deputați ar trebuie să revină pe arena politică, să revină și Parlament, avînd experiența pozitivă, conștientizarea unor greșeli, mai multa înțelepciune și cunoștințe. Dacă mă întrebați dacă e posibil de revenit fără o susținere masivă a partidelor politice, vă spun că, desigur, e greu. Eu am cîteva propuneri în acest sens, nu le pot expune deoarece este vorba de tehnologii electorale, dar pînă la urmă politicieni cu experiență trebuie introduși în lista partidelor sau în calitate de candidați care ar putea să vină pe circumscripții uninominale. Desigur, vor trebui susținuți financiar, informațional de partidele considerate puternice”, a declarat el într-un interviu pentru tribuna.md.

În prezent, Victor Stepaniuc este președinte al Comisiei pentru consolidarea statalității și reintegrarea țării de pe lîngă șeful statului. 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

Dima 18 aug. 00:39

Cred ca daca Dodon nu va prinde la minte si nu se va apuca de treaba, atunci nici un partid socialist nu va avea sanse la alegirile parlamentare din 2018, pentru ca el defaimeaza toata ideea socialismului.

ну и ну! 14 aug. 14:27

Ой,не надо! То, что пожевали и выплюнули-это уже не съедобно! Так что пусть подыскивает себе другое кресло.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load