Maia Sandu, probozită de o politiciană din Moldova

Maia Sandu, probozită de o politiciană din Moldova

Maia Sandu trebuie să-și revadă comportamentul și să fie mai puțin arogantă, consideră Vitalia Pavlicenco, președintă a Partidului Național Liberal (PNL), notează NOI.md.

Potrivit ei, conducătoarea PAS trebuie să conștientizeze „de unde a venit”  și „ce a făcut” înainte de a-și manifesta ambițiile.

„Maia Sandu trebuie să fie mai puțin arogantă și să știe că acest rating i-a picat din tavan și cam tot așa o să dispară. Aroganța lui Filat demonstrează cu plenitudine acest lucru, iar Maia Sadnu a făcut parte din PLDM, din echipa aceea, a făcut parte din guvernări corupte. Trebuie să înțelegem că vom fi în mlaștină și în niciunde atît timp cît va fi o alternanță: cei care au fost la guvernare corupți înlocuiți de alți corupți care au mai fost, dar cu alte blănuri. Prin urmare, Maia Sandu trebuie să-și revizuiască comportamentul, să fie conștientă de ce a făcut, unde a fost și să nu creadă că acest lucru nu-l văd oamenii”, a declarat Pavlicenco în cadrul emisiunii „Important” la TVC21.

Liderul PNL mai susține că Andrei Năstase a greșit atunci cînd a cedat în fața Maiei Sandu în campania pentru alegerile prezidențiale. „Năstate a făcut bine sub aspect politic, dar pentru el personal cred că a făcut o greșeală”.

Vitalia Pavlicenco a mai opinat că nici „PAS”, și nici Platforma „DA” nu sînt o alternativă pe segmentul de dreapta, așa cum pretind liderii lor.

„Nu cred în ceea ce se spune, pentru mine contează faptele: au spus că nu fac partid și au făcut partid. Nu consider că ei sînt dreapta, ei pot să-și spună așa și oamenii o să-i creadă pînă la un punct, apoi lumea va deschide ochii. Ei au fost alături de Doodn, de Usatîi”, a punctat Vitalia Pavlicenco. 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu13 comentari

Dima 18 aug. 00:45

Cum nu s-ar comporta Sandu, pe fonul lui Plaha ea totdeauna va ramine o proasta, din simplu motiv ca nu are asa capacitati strategice ca Plahotniuc. dar nu numai ea, nimeni din Moldova nu le are, de aceea Plaha si este papusar!

Тудорел 13 aug. 22:22

Марго Труммер...давно выпустили из психушки??! Уж такую .... нести!

Марго Труммер 13 aug. 11:55

А Мая молодец! На призидентские выборы превзашла все ожидания - 48% - это большой рекорд для ее молодой партии.... Побольше таких смелых, умных и скромых политиков (без всяких богатств и миллионных счетов в офшорных фирмах)!!!

Марго Труммер 13 aug. 11:43

Павличенко просто завидует Санду! Зависть заело....

My dacia 12 aug. 22:20

А нука ляди,утеште дядю!Ну почти как подруги на Соростной делят клиента!

Ваня 12 aug. 11:24

Vania! Ты поступаешь ПОДЛО! А Мая должна жить,несколько поменять
концепцию, но жить и бороться!

Ионел 11 aug. 15:22

Она под защитой волосатой руки из за океана . https://www.youtube.com/watch? v=9nrf4ygwEJY

Realist 11 aug. 14:41

Maia sa acceptat sustinerea PD-ului in electorala era acum sa fie presedinte, da asa, zghiara ca o oaie fara folos.

vania 11 aug. 14:32

Maia Sandu trebuie de spizurat

eu_ 11 aug. 14:20

Dar dna Pavlicenco doar la adresa Maiei Sandu are critici,atat? Dna de ce nu iese cu partidul sau in strada?De ce nu vine cu ceva nou,constructiv pentru o schimbare in bine a Moldovei?Rusine...sunteti expirata ca om politic...

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load