X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Soția gravidă a lui Andrei Malahov rupe tăcerea

12 aug. 2017,, 01:00   Externe
11027 0

Unul dintre cele mai fierbinți subiecte discutate în prezent în cercurile elitiste din Rusia este sarcina soției lui Andrei Malahov.

Potrivit publicației Elle, după șase ani de căsnicie, soția prezentatorului TV Andrei Malahov în vîrstă de 45 de ani, este, în sfîrșit, gata să-i nască un copil. De la un timp încoace Natalia Șkuleva rar a apărut în rețelele de socializare, probabil pentru a nu atrage atenția asupra stării sale. Dar, ieri, noaptea tîrziu, ea a publicat prima sa fotografie după știrea despre sarcină.

Demn de remarcat este faptul că soția lui Andrei special s-a fotografiat astfel, încît admiratorii să nu-i poată vedea burtica rotunjită.

Fotografia comună a Nataliei cu prezentatorul TV a fost făcut în Italia, unde cuplul celebru a zburat cîteva zile în urmă. Malahov cu soția sa gravidă se odihnesc pe „insula miliardarilor”.

În viață lui Andrei au început schimbări majore. Retragerea lui de la „Primul canal” a avut o mare rezonanță. Multe vedete și-au expus opiniile despre activitatea prezentatorului. Cineva crede că, părăsind fostul loc de muncă, Andrei a procedat corect. Alții se îndoiesc că el va reuși să devină videoblogger. Malahov însuși susține că în timpul concediului pe care îl va petrece cu copilul intenționează să lucreze în rețele.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?