X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un primar din Italia a fost dat afară din restaurant

11 aug. 2017,, 19:00   Externe
2497 1

Un chelner dintr-un restaurant de pe litoralul din nordul Italiei i-a spus primarului din localitate să plece de la masă pentru că a venit la cină purtînd șorți.

Primarul din Viareggio, pe coasta Toscanei, a povestit întîmplarea pe Facebook. Giorgio Del Ghingaro a spus că nu a știut spus despre codul de îmbrăcăminte aș restaurantului. "Deoarece nu a fost o cină oficială, ci una cu niște prieteni adevărați, m-am simțit liber să mă îmbrac în mod obișnuit", a scris el. Primarul Del Ghingaro a postat o fotografie a bermudelor sale pe contul său de socializare.

El a spus că stătea la o masă pe terasă cu prietenii săi atunci cînd un chelner s-a apropiat și "arătîndu-se jenat, mi-a spus că, deoarece nu aveam pantaloni lungi, nu puteam rămîne acolo".

Primarul a spus că a avut în cele din urmă o cină plăcută în altă parte cu prietenii săi, dar a fost rănit de atacul asupra bermudelor sale. "Recunosc că a fost un pic umilitor", a spus el.

Muzio Scacciati, reprezentant al conducerii Club Nautico, a declarat că există două anunțuri despre codul de îmbrăcăminte - la intrarea principală și pe scări. Restaurantul cere ca după ora 19.00 clienții să poarte pantaloni lungi.


"Îmi pare rău pentru ceea ce s-a întîmplat și sper că putem clarifica lucrurile cu primarul, căruia intenționez să-i dau un card de membru", a spus managerul restaurantului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?