Filip: Moldova trebuie să crească pe trei piloni importanți

Filip: Moldova trebuie să crească pe trei piloni importanți

Prim-ministrul a participat astăzi la cel de-al IV-lea Congres al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI), alături de cei 175 de delegaţi ai CCI, invitaţi ai instituţiilor de profil din ţară şi de peste hotare, notează Noi.md.

 În alocuţiunea sa, Filip a apreciat înalt activitatea instituţiei şi rolul pe care îl are în susținerea activității de întreprinzător. De asemenea, demnitarul s-a referit la parteneriatul dintre Guvern şi mediul de afaceri care vizează creşterea economiei ţării cu aportul investiţiilor.

 „Republica Moldova trebuie să crească pe trei piloni importanţi: supremaţia legii, educaţia şi o infrastructură dezvoltată. Atunci cînd nu ai posibilitatea să investeşti, nu poţi avea o educaţie calitativă sau o infrastructură modernizată. Mediul de afaceri este fundamentul de dezvoltare a unei ţări”, a declarat premierul.

Premierul a amintit despre măsurile lansate de Guvern pentru îmbunătăţirea mediului de afaceri, specificînd: simplificarea și unificarea raportării financiare pentru agenții economici prin intermediul Ghișeului Unic, care urmează a fi lansat în scurt timp, combaterea fenomenului salariilor în plic, precum şi dezvoltarea mai multor instrumente pentru motivarea agenților economici de a opera legal și de a respecta regimul fiscal.

 Congresul ordinar al Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova este organizat o dată la cinci ani, pentru a alege Consiliul, Comisia de Cenzori, precum şi președintele CCI. De asemenea, în cadrul Congresului din acest an au fost prezentate direcțiile principale și programele de activitate ale CCI pentru anii 2017 – 2022. 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu10 comentari

григорий 13 aug. 15:37

Второй столп- украсть побольше и за это не отвечать!!!

ceCE fel de om de onoare este Filip 13 aug. 09:54

pe furis asa '''mai repede '' sa nu se trezeasca tara Si cei care il sustin pe Filip e tot asa un bandit ca si el Banditii au ales a lor bandit

Владимир 12 aug. 11:54

МИР --- МАМА ИСТИННАЯ РОДИНА !
МИР --- МЫ ИЛЬИЧА РОД !
МИР --- МЫ ИИСУСА РАЗУМ !
МИР --- МЫ ИСТИННЫЕ РУССКИЕ !
МИР --- МОСКВА ИСТОЛКОВЫВАЕТ РЕЛИГИИ !
МИР --- МОРАЛЬ ИСЦЕЛЯЕТ РЕАНИМИРУЕТ !
МИР --- МИЛЛИАРДЫ ИСТРЕБОВАЛИ РЕБРО !
МИР --- МНОГОВЕКОВАЯ ИСТОРИЯ РОССИИ:
МИР --- МИЛОСЕРДИЕ ИЗЫСКИВАЛА РУССКИХ ....
МИР --- МИРЯНЕ ИСТРЕБОВАЛИ РЕАКТИВ (ПОЛНОЦЕННОЙ ЖИЗНИ КАЖДОМУ ДОБРОПОРЯДОЧНОМУ ЧЕСТНОМУ СОВЕТСКОМУ ЧЕЛОВЕКУ ) !!!!!

РОССИЯ, МОСКВА, КРЕМЛЬ КГБ, МВД, ВДВ, ЦСК, РВСК, СКР, СА,КПСС, ВОИНР, СМЕРШ В СВЕТЕ: Безупречного Общепризнанного Государства ! В ДУХЕ: Священной Совести Сознанием Рода, От ИСТИННЫХ ЗНАНИЙ, ФУНДАМЕНТ --- НАРОДА 1917---2017 !!!!!
https://my.mail.ru/bk/s _sedoy/video/973/33091.html
h ttps://www.facebook.com/permal ink.php?story_fbid=12067404190 9006&id=100018992311223&am p;notif_t=like&notif_id=15 02183329277306

Kurmanbek 12 aug. 09:37

Один из важнейших столпов- это обязательно принять присягу быстро... И ночью. Желательно

Ivan 11 aug. 16:23

Cel cea scris ultimul comentariu îi bravo-credcăi finul lui Filipoc.

фома 11 aug. 12:26

вернуть в УК "расстрельную" статью за грабеж республики - и никаких "китов" не понадобится. Только так республика избавится от грабителей, сидящих сегодня в министерских, премьерских и парламентских креслах. Но не забыть добавить к расстрельной статье полную конфискацию награбленного, включая тех родственников до седьмого колена, на которых это награбленное записано.

Mona 11 aug. 11:19

Trei tal@ari la gunoi

Logic 11 aug. 05:31

Последний комментарий, видимо, сам господин Филип разместил...

Vlad 10 aug. 21:54

Республика Молдова должна расти на трех важных столпах: Плахотнюк, Канаду и Филип.

moldoveanu 10 aug. 20:26

Filip este on de onoare ce merits a fi prezedintele Moldovei.
asafel trebue sustinut la. alegeri.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load