Cum Ministerul Sănătății va rezolva problema studenților acționați în judecată

Cum Ministerul Sănătății va rezolva problema studenților acționați în judecată

Soluționarea problemei cu studenții acționați în judecată de Ministerul Sănătății se va rezolva cu fiecare aparte.

Despre aceasta anunță Ministerul Sănătății, după ce mai mulți studenți s-au plîns că au fost acționați în judecată pentru că nu și-au respectat obligațiunile de a se angaja în instituțiile medico-sanitare publice, relatează NOI.md.


Această sarcină revine grupului de lucru din care fac parte reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, ai Departamentului juridic și resurse umane ai USMF „Nicolae Testemițanu”, președintele și vicepreședintele Asociației Studenților și Rezidenților.
După ce grupul de lucru s-a întrunit în cadrul unei ședințe și au discutat și analizat situația actuală privind dosarele studenților acționați în judecată, au hotărît soluționarea acestora pentru fiecare caz individual. Astfel, s-a decis identificarea fiecărei persoane conform listei și planificarea ședințelor pentru a rezolva pe cale amiabilă fiecare caz în parte.
În acest context, Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale vine cu solicitarea pentru toți absolvenții rezidenți care au primit citații în judecată, chiar dacă se află peste hotarele țării, să sune la numerele de telefon: 022-26-93-01 sau 022-26-93-58 sau să scrie pe adresa de email: presa@mmpsf.gov.md și să lase datele personale pentru a fi contactați de reprezentanții Ministerului.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Întrebări - Răspunsuri

Întrebări arzătoare și răspunsuri la ele găsiți la noua noastră rubrică „Întrebări-Răspunsuri”


captcha

Sondaj Toate

load