Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Jennifer Lawrence considerată responsabilă de divorțul lui Chris Pratt

11 aug. 2017,, 02:00   Externe
2053 0

Utilizatorii de Twitter o consideră pe frumoasa actriță Jennifer Lawrence responsabilă de divorțul dintre actorii Chris Pratt și Anna Faris, care au anunțat recent că se despart după 8 ani de căsnicie, relatează online ziarul spaniol ABC.

După acest anunț, fanii celor doi actori au început să caute vinovatul și l-au găsit găsit în persoana lui Jennifer Lawrence. "Nu pot să cred, Chris Pratt și Anna Faris divorțează. Este numai vina lui Jennifer Lawrence", a scris un utilizator al acestei rețele de socializare.

Ambii actori au respins ferm acuzațiile, însă la momentul respectiv au circulat deja zvonuri potrivit cărora Lawrence și Pratt ar fi avut o aventură în timp ce turnau filmul "Passengers".

Anna Faris a recunoscut atunci că aceste zvonuri au afectat-o foarte mult: "M-au făcut să mă simt extrem de nesigură pe mine', declarase actrița anul trecut într-un program de radio. "Îmi amintesc că m-au durut și asta m-a deranjat, pentru că nu sînt genul care se lasă afectată de bîrfe", subliniase Faris.

Trebuie amintit că Jennifer Lawrence, cunoscută din seria "Jocurile Foamei", are o relație cu regizorul Darren Aronofsky, din septembrie anul trecut. O sursă apropiată actriței a declarat pentru Page Six că "Jennifer este foarte legată de Darren și sub nicio formă nu se vede cu Chris".


Pratt și Faris au împreună un băiețel de patru ani, Jack. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare la "Take me home tonight", în 2007, cu doi ani înainte ca Pratt să obțină primul său rol important în filmul "Parks and recreation" și să devină vedetă la Hollywood.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?