Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Cadoul judecătorilor pentru Dorin Chirtoacă

10 aug. 2017,, 11:45   Societate
2532 1

Dorin Chirtoacă, suspendat din funcția de primar general va mai sta în arest la domiciliu încă 30 de zile, transmite NOI.md

Decizia a fost pronunțată de magistrații Judecătoriei Buiucani. Astfel, Chirtoacă va sta în arest la domiciliu cel puțin pînă la data de 12 septembrie 2017.

Procurorul care instrumentează cazul Dumitru Robu l-a acuzat pe Chirtoacă de faptul că a încercat să influențeze martorii, în cadrul dosarului în care este cercetat. În baza acestui temei, oamenii legii au cerut instanței prelungirea mandatului de arest la domiciliu.

”În instanţă au fost prezentate probe, care confirmă că acesta a încercat să influenţeze martorii în dosar, iar prin aceste presiuni ei să-şi schimbă declarațiile. În cadrul urmăririi penale au fost depistate astfel de acțiuni din partea inculpatului Chirtoacă. El a emis o decizie de suspendare a complicelui său Gamreţchi, fără ca instanța să solicite acest fapt. Prin acțiunile date, acesta a întreprins influință asupra martorilor, pentru a-şi schimba declarațiile”, a relatat procurorul.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?