X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Chirtoacă, surprins din nou pe străzile capitalei

10 aug. 2017,, 11:00   Capitala
8123 11

Primarul suspendat al Chișinăului, aflat în arest la domiciliu în dosarul parcărilor cu plată, a fost surprins în această dimineață în centrul capitalei, pe strada Pușkin, îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mîini.

Acesta era la volanul unui BMW, seria 3, cel mai probabil cel care se regăsește și în declarațiile lui de avere (fabricat în 1997 și obținut în folosință de edil în 2012). Dorin Chirtoacă era însoțit de o tînără, care l-a așteptat în automobil. Acesta a coborît din mașină după ce a parcat pe str. Puskin, intersecție cu 31 august, plecînd în direcția Mănăstirii Teodora de la Sihla cu un buchet de flori în mîîni. A revenit peste cîteva minute, cu același buchet de flori. A urcat în automobil și a plecat.

Tatiana Iovu, avocata lui Dorin Chirtoacă, nu a răspuns la apelurile ZdG pentru a spune dacă primarul suspendat din funcție al capitalei a primit permisiunea procurorului sau a instanței de judecată de a încălca măsura de arest emisă pe numele său. Nu am reușit să discutăm cu procurorul Dumitru Robu, despre care ni s-a spus, din cabinetul lui de la Procuratura Anticorupție, că este „la judecată”. Dorin Chirtoacă nu a răspuns la apelurile ZdG.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?