Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Jim Carrey s-a apucat de pictat: ”Aveam nevoie de culoare” (FOTO)

10 aug. 2017,, 02:00   Externe
1941 0

Jim Carrey a fost odată regele comediilor, dar în ultimii ani s-a retras din lumea cinematografică și s-a dededicat picturii. Într-un filmuleț publicat online, actorul povestește că desenează de cînd se știe, dar s-a apucat de pictat în urmă cu șase ani.

În urmă cu puțin timp, însă, în mediul online a apărut un documentar scurt în care se prezintă viața celebrului actor în ultima perioadă. El trăiește înconjurat de tablorui și își dedică timpul picturii. Intitulat ”Jim Carrey: I Needed Color” (n.r. Jim Carrey: Aveam nevoie de culoare), documentarul îl urmărește pe actor pictînd, bucurîndu-se de plăcerea pe care i-o oferă operele sale și povestind cum a început totul pentru el și cum a ajuns în această fază.

Documentarul îl găsește pe Carrey greu la locul de muncă în studioul său de artă. El povestește că a început să picteze în urmă cu șase ani pentru a trece peste o dezamăgire în dragoste. „Cred că ceea face o persoană artist este faptul că își expun viața interioară. Ei reușesc să transforme emoțiile sau nevoile lor sau ale audienței în ceva fizic”. El mai spune că a ales pictura deoarece atunci cînd s-a întors spre artă era o iarnă mohorîtă în New York și ”aveam nevoie de culoare”.

„Îmi place indenpendența și libertatea pe care mi-o dă pictura. Nimeni nu îmi spune ce pot sau nu pot să fac, de cele mai multe ori. Și există o iminență în artă”, mărturisește actorul.

El dezvăluie că atunci cînd era copil obișnuia să deseneze foarte mult. ”Jumătate din timp mi-l petrecea în performînd în fața altora, iar jumătate stînd închis în camera mea și scriid poezi sau desenînd. Am fost acel tip de copil pentru care să fie trimis în camera lui nu era o pedeapsă”.


Unul dintre cei mai îndrăgiți comediați de la Hollywood, Carrey, în vîrstă de 55 de ani, nu a mai apărut într-un film din perioada 2013-2014 cînd a lansat „The Incredible Burt Wonderstone”, „Kick-Ass 2″, și Dumb and Dumber To”. Toate cele trei filme au avut cronici proaste și încasările din box-office au fost foarte scăzute. Anul acesta a mai apărut într-un rol secundar în „Bad The Batch”, dar a refuzat aparițiile publice și nu a dorit să facă niciun fel de promovare filmului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?