X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Sîmbătă, la Chişinău va avea loc Festivalul Tineretului

9 aug. 2017,, 13:52   Societate
1834 0

Cea de-a treia ediţie a Festivalului Tineretului se va desfăşura la 12 august, pe Strada Pietonală Eugen Doga din capitală, cu prilejul Zilei Internaţionale a Tineretului.


Evenimentul va fi organizat de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) şi are drept "scop stabilirea unei legătură între tineri şi diverse organizaţii nonprofit şi comerciale, dar şi instituţii de stat, prin intermediul discuţiilor în privinţa problemelor din societate şi soluţiilor acestora".

"Tinerii pot deveni agenţi ai păcii, toleranţei şi schimbării în societate, datorită viziunilor lor inovative", susţin membrii Consiliului.

Potrivit organizatorilor, în cadrul evenimentului vor fi organizate mai multe activităţi: se va desfăşura un tîrg al organizaţiilor de tineret, unde vor putea fi identificate cele mai utile activităţi de voluntariat sau internshipuri, agenţii comerciali vor prezenta cele mai bune şi căutate locuri de muncă, vor fi organizate două paneluri de discuţie în cadrul cărora cei prezenţi se vor putea implica, adresa întrebări. Totodată, se vor organiza ateliere, tombole, activităţi de recreere şi muzică de calitate.

Festivalul va începe la ora 14:00. Intrarea va fi liberă.

Festivalul este organizat al treilea an consecutiv, de Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova, cu suportul Fondului ONU pentru Populaţie, Ministerul Tineretului şi Sportului al Republicii Moldova şi Rotaract Club.

Consiliul Naţional al Tineretului din Moldova (CNTM) este forul de reprezentare al sectorului asociativ de tineret, fondat la 18 februarie 1999, o reţea a 58 de organizaţii de tineret din ţară cu 6000 de beneficiari anual şi cu peste 200 de proiecte implementate. De asemenea, acesta face parte din Forumul European al Tineretului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?