Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

O interpretă irlandeză a relatat despre depresia sa profundă (VIDEO)

9 aug. 2017,, 18:45   Externe
3279 1

Nu este pentru prima data cînd cîntăreața populară din Irlanda Sinead O'Connor îşi șochează fanii cu astfel de acțiuni.

În iarna anului 2015 ea deja a încercat să se sinucidă. Potrivit datelor publicaţiei Daily Mail, de data aceasta cîntăreaţa, în vîrstă de 50 de ani, a publicat pe pagina sa oficială de pe Facebook un apel video către fani. Pe video ea apare în lacrimi și în evidentă disperare.

Interpreta a relatat că ea este foarte singuratică şi acum locuieşte într-un motel de la periferia orașului New-Jersey. Filmuleţul video a fost publicat pe 3 august cu hashtagul #OneOfMillions, ceea ce semnifică „Una dintre milioane”.

„În viața mea nu există absolut nimeni, în afară de psihiatrul meu, cea mai drăguță persoană de pe pămînt, care spune că eu sînt o eroină. Și acesta este unicul lucru care mă tine în viață la acest moment. Iar acesta este nesemnificativ. Eu vreau ca toți să știe ce este aceasta, de aceea, înregistrez acest filmuleț. Boala psihică este ca un drog”, s-a adresat disperată cîntăreața înlăcrimată.


Peste cîteva zile după publicarea filmulețului video, pe pagina ei a apărut un alt mesaj, scris în numele ei de o persoană străină.

„Salut tuturor! Eu scriu aici la rugămintea Sinead ca toți care o iubesc, care au cunoscut-o să știe că ea este în siguranță și nu încearcă să-și pună capăt zilelor. Ea este înconjurată de dragoste și de grija necesară. Sinead m-a rugat să fac acest anunț pentru că știe că vă faceți griji pentru ea. Eu nu voi răspunde la întrebări, de aceea, vă rog să mă înțelegeți. Sper că acest lucru vă va liniști”, se menționează în mesaj.

Acest caz a atras atenția psihologului Mircea Grecu, care și-a exprimat opinia că obsesiile cîntăreței irlandeze pot fi cauzate ori de dependența de droguri, ori de boala psihică. „Persoanele dependente de droguri și cu boli psihice sînt oamenii cei mai lipsiți de apărare din lume. Cel mai strașnic este că fiecare dintre noi mîine se poate pomeni în locul lui Sinead O'Connor”, a scris Grecu în rețelele sociale.

Anterior s-a comunicat despre moartea tragică a liderului grupului Linkin Park, Chester Bennington, care s-a sinucis. Ulterior anchetatorii din Los Angeles au confirmat producerea incidentului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?