X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Un nou atac la Paris: mai mulți militari au fost loviți de un vehicul

9 aug. 2017,, 12:02   Externe
2215 0

Şase persoane au fost rănite astăzi, după ce un vehicul a intrat într-un grup de militari, într-o suburbie a Parisului. Primarul suburbiei afirmă că a fost vorba de un atac planificat, deoarece vehiculul îi aştepta pe soldaţi, iar la această oră suspectul – care a fugit de la locul faptei – este căutat de autorităţi.


Incidentul a avut loc în suburbia Levallois-Perret, în Hauts-de-Seine, în nord-vestul Parisului, iar şase persoane au fost rănite în rîndul militarilor, dintre care doi sînt în stare gravă, a anunţat Prefectura Poliţiei. Aceasta a precizat că viaţa niciunui ofiţer nu este în pericol. Victimele au fost duse la spitalul Percy din Clamart.

Militarii ieşeau din cazarmă, în Piaţa Verdun, în jurul orei locale 8.15 (9.15 ora Romîniei), cînd au fost loviţi de vehicul, potrivit BFMTV.

O operaţiune a poliţiei este în curs, iar oamenii legii îl caută în prezent pe suspect, care a fugit de la locul faptei, şi automobilul său, marca BMW.

“Este o agresiune odioasă”, a declarat primarul din Levallois-Perret, Patrick Balkany.

Militarii erau desfăşuraţi în cadrul operaţiunii Sentinelle, lansată în ianuarie 2015, după atacul de la Charlie Hebdo. În cadrul operaţiunii, 10.000 de militari, dintre care 3.000 în rezervă, sînt desfăşuraţi pentru teritoriul Franţei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?