Surse mass-media: despre decizia lui Malahov de a demisiona de la Pervîi canal

Surse mass-media: despre decizia lui Malahov de a demisiona de la Pervîi canal

Prezentatorul de la Pervîi canal TV Andrei Malahov a scris cerere de demisie, informează Agenția de Știri RIA Novosti, citînd o sursă care e la curent cu situația. Interlocutorul nu a putut spune Agenției, dacă cererea în cauză a fost semnată de către conducere.

Actorul Stanislav Sadalschi într-un interviu acordat postului de radio „Govorit Moscova“, a povestit că a refuzat să participe la programul „Proșciai, Andrei“ (Adio, Andrei), dedicată plecării prezentatorului. Potrivit informației lui Sadalschi, prezentator în locul lui Malahov va fi Dmitri Borisov.

Pe data de 31 iulie jurnalistul rus Egor Maximov a postat pe Twitter informația că Malahov se pregătește să plece de la Pervîi canal TV pentru postul de muncă oferit în cadrul Companiei de Stat de Televiziune și Radiodifuziune din Întreaga Rusie. Informațiile au fost confirmate, de asemenea, de redactorul-șef al „R-Sport“ Vasili Conov, numind trecerea lui „drept fapt împlinit și principalul transfer intersezonier de senzație din domeniul televiziunii“.

Responsabili ai Companiei de Stat de Televiziune și Radiodifuziune din Întreaga Rusie au declarat că transferul lui Malahov „nu este posibil fizic“, deoarece conducerea se află, la momentul dat, în vacanță.

În rețea a început să fie răspîndită informația că un alt candidat pentru funcția de prezentator a emisiunii “Pusti govoreat“ poate deveni Dmitri Șepeliov, el însă i-a sfătuit să contacteze pentru informații Serviciul Pervîi canal și a preferat să nu comenteze zvonurile.

 Dmitri Borisov, pe care, de asemenea, îl numesc drept posibil candidat, i-a sfătuit să urmărească alte programe cu participarea lui.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu1 comentariu

между прочим 16 aug. 10:06

Вообще российские каналы давно не смотрю.К Малахову,как ведущему, было уважительное отношение,потому,что он не лицемерил.Что случилось и стало поводом для его ухода с передачи,столь обожаемой любителями всякой всячины, пока останется тайной,но рано или поздно всплывет истина.Вообще очень трудно работать (если ты честный и нормальный человек) в киселево-соловьевском болот сплошной лжи и лицемерия.

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load

Arhivă de ştiri