Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3996

Băsescu despre Rogozin: A procedat ca un descreierat din Statul Islamic

7 aug. 2017,, 12:14   Externe
4206 6

Fostul președinte al României și liderul PMP, Traian Băsescu, l-a criticat dur pe vicepremierul rus Dmitri Rogozin, pe care l-a calificat drept „un politician laș”, anunță NOI.md care citează romanialibera.ro

„Unul din cei mai lași politicieni pe care i-am putut vedea, acest Rogozin. Un laș. Eu sunt convins că n-a avut aprobarea lui Putin să urce într-un avion cu pasageri pentru că, la experiența pe care o are, Putin i-ar fi spus «măi, nu poți să semeni cu ISIS care își face scut din copii». Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic. El a urcat știind că persoana lui este interzisă pe teritoriul UE, a urcat într-un avion cu pasageri, cu copii... Un stat la care avionul n-ar fi răspuns la comanda de a se întoarce, cum a fost statul român, putea foarte bine să-l doboare. Președintele Putin n-ar fi recurs niciodată la un gest de lașitate personală”, a declarat Traian Băsescu, duminică seara, la o emisiune de pe postul B1TV.

Autoritățile române au refuzat, pe 28 iulie, ca avionul în care se afla Dmitri Rogozin să survoleze teritoriul României. Acesta planifica să viziteze regiunea Transnistreană unde avea planificată o întrevedere cu Igor Dodon.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?