Două cutremure timp de două ore, în apropiere de Moldova

Două cutremure timp de două ore, în apropiere de Moldova

Două cutremure, cu magnitudini de 2,6 şi, respectiv, 2,1 pe scara Richter, au avut loc luni dimineaţă într-un interval de două ore în judeţul Vrancea, potrivit Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pămîntului (INCDFP), transmite Mediafax. Acestea nu au fost resimțite și la Chișinău.

Primul seism, cu o magnitudine de 2,1 pe scara Richter, a avut loc la ora locală 3.48 şi s-a produs la o adîncime de 127 de kilometri. Cel de-al doilea, cu o magnitudine mai mare, de 2,6, a avut loc exact două ore mai tîrziu, la ora locală 5.48, producîndu-se la o adîncime mai mică, de 98 de kilometri. Ambele seisme au avut loc în judeţul Vrancea.

Două cutremure cu magnitudinea de 4,9 şi 4,6 pe scara Richter s-au produs săptămîna trecută în judeţul Buzău, potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pămîntului (INFP). Acestea au fost resimțite și în Republica Moldova.

 

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Comentarii Adăugați un comentariu2 comentari

ОЛЬГА 7 aug. 20:12

Это вообще ни о чем не говорит. Во все времена люди перемещались в пространстве. У всех были разные причины. И богатые и бедные и ученые и простые работяги уезжали из своей страны и поводом были не обязательно плохие условия жизни. А чтобы гордиться Россией не обязательно для этого кто-то должен ей плевать в лицо. очень интересно вы рассуждаете. Я гордился Россией за то что она молча отвечала(вы наверное хотели сказать не отвечала, потому что как можно молча отвечать?). Интересно как бы лично молча отвечали если бы вам разбили морду вашего лица(извините за выражение) а вы бы утерлись и пошли дальше? Думаю ответ был бы адекватным. Жить надо в мире с соседними странами, надо торговать, обмениваться интересными идеями, помогать друг другу а не молча отвечать, как это делают главные страны Канду и Филип.

Serj 7 aug. 17:22

Василий, я до не давнего времени гордился в душе, за Россию. За то, как она молча отвечала на выпады той, или иной страны. Но!!! После некоторых правовых событий... понял, человеку который хочет жить в справедливой стране, в России - делать не чего. Именно по этой причине видные учёные и люди интеллектуального труда последнее время занимают первые места, среди покидающих Россию. Это вам о чём-то говорит?

Mai multe

Adăugaţi Comentarii

captcha

trimite știrea ta

Fiți coautorul nostru! Dacă aveți o știre interesantă împărtășiți-ne-o și nouă!


captcha

Întrebarea zilei Toate

load