X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

La Dubai arde unul dintre cei mai mari zgîrie-nori din lume (VIDEO)

4 aug. 2017,, 11:30   Externe
2068 0

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri într-unul dintre cei mai înalți zgîrie-nori din Dubai, Torch Tower, locatarii acestuia fiind evacuați, informează AFP.

Autoritățile din Dubai, unul dintre Emiratele Arabe Unite, au anunțat că nu există victime în incendiul care a afectat jumătatea superioară a acestei clădiri de 79 etaje.

Incendiul, a cărui cauză nu a fost stabilită pe moment, este sub control, au indicat autoritățile.

Torch Tower, la momentul inaugurării cea mai înaltă clădire rezidențială din lume, a mai fost parțial distrus în februarie 2015, într-un incendiu în care nu au fost înregistrate victime.

În imaginile difuzate vineri seara tîrziu de către apărarea civilă din Dubai, după ce pompierii au reușit să controleze focul, se puteau vedea lumini aprinse la unele dintre etajele inferioare ale turnului, în timp ce partea de mijloc și cea superioară păreau complet arse.


În ianuarie, autoritățile din Dubai au anunțat adoptarea unor reglementări mai stricte în ceea ce privește construcțiile, pentru a minimiza riscul producerii unor astfel de incidente, după o serie de incendii în zgîrie-norii din emirat, cauzate în principal de materialele foarte inflamabile utilizate pentru învelișul exterior al clădirilor.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?