Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3994

Părinții care și-au vîndut copilul de 12 zile, condamnați la ani grei de închisoare

3 aug. 2017,, 11:30   Societate
2812 0

Părinții fetiței de numai cîteva zile, care a fost vîndută, au fost condamnaţi la 15 şi, respectiv, 17 ani de puşcărie. Decizia a fost luată de magistrații Judecătoriei Hînceşti, anunță NOI.md

În același timp, femeia de origine germană care a încercat să scoată bebeluşul din ţară a fost condamnă la 18 ani de închisoare.

Cuplul din Bălţi a încercat să-şi vîndă bebeluşul de doar 12 zile la începutul acestui an. O femeie din Germania și doi moldoveni au fost reţinuţi de poliţiştii de frontieră de la punctul de trecere Leuşeni în timp ce încercau să scoată pruncul din ţară.

Indivizii au prezentat o procură semnată doar de tatăl copilului, prin care femeia din Germania ar fi primit acordul de a lua pruncul în vacanță.

Nemţoaica, în vîrstă de 38 de ani, se afla într-un automobil, împreună cu doi tineri din Moldova. Poliţiştilor de frontieră de la vama Leuşeni li s-a părut suspect faptul că procura prezentată de femeie era completată greşit de notar şi permitea ca bebeluşul să fie transportat în lipsa părinţilor.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?