X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Gamreţchi îl amenință pe Chirtoacă? Dacă mă apuc de scris, multora o să le pară rău

3 aug. 2017,, 10:50   Societate
12704 6

Igor Gamreţchi, fost șef al Direcției transport public şi căi de comunicaţie din cadrul Primăriei Chișinău, condamnat la 2 ani de închisoare cu executare în dosarul parcărilor cu plată, anunță că va ataca hotărîrea instanţei şi va încerca să-şi apere drepturile pînă la final.

Acesta susține că, dacă va începe să vorbească, jumătate dintre colegii săi ar trebui să plece din funcţii.

„O să încercăm să atacăm hotărîrea. M-am așteptat la o măsură nu atît de aspră. Voi încerca să-mi apăr drepturile pînă la final”, a reacţionat Gamreţchi după citirea sentinţei.

„Ce înseamnă recunoașterea vinei? Speculațiile pe care le dați de fiecare dată, că s-a turnat, că a discutat și a dat declarații – asta înseamnă a stabili un adevăr? Fiecare își are poziția sa și fiecare va răspunde pentru ce a făcut. Nu cineva să duce carul în spate pentru altcineva. S-a terminat situația aceasta. Dacă dau eu declarații, cred că jumătate dintre colegi va trebui să plece. Să nu fie cineva prea curat și cineva să încarce carul. Nu merge treaba asta”, a adăugat Gamreţchi.



Totuşi, el a avut un cuvînt de spus şi referitor la declaraţiile primarului capitalei Dorin Chirtoacă, suspendat pe perioada urmăririi penale.

„Fiecare își apără drepturile conform legislației și conform adevărului. A stabili adevărul înseamnă a stabili adevărul, dar nu a ascunde ceva, a nu declara ceva și a scrie pe internet și Facebook. Dacă mă apuc de scris, o să le pară rău”, a menționat Gamrețchi.

Întrebat de jurnaliști dacă se referă la Dorin Chirtoacă, el a răspuns: „Mă refer la mai mulți”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?