X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Centrul Chișinăului împînzit de pliante în adresa lui Sandu și Năstase (FOTO)

30 iul. 2017,, 14:27   Politică
1218 0

Mii de pliante cu conţinut denigrator în adresa liderilor Platformei DA şi PAS au fost aruncate în stradă, în centrul capitalei.

S-a întîmplat înaintea protestului faţă de sistemul mixt, organizat în special de cele două formaţiuni. De asemenea, au fost instalate cîteva urne mobile menite să-i defăimeze pe Andrei Năstase.

Poliţia Capitalei a anunţat că s-a autosesizat in contextul cazului de instalare a urnelor mobile in PMAN, iar angajaţii Inspectoratului de Politie sectorul Buiucani au intervenit la documentarea circumstantelor, precum si încadrarea in limitele legale a acţiunilor întreprinse.

„Cazul va fi înregistrat corespunzător legii si urmează a fi data apreciere juridica conform legislaţiei in vigoare” a anunţat poliţia.

Precizăm că o situaţie similară s-a înregistrat în cadrul campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2016. Într-o noapte, groază de pliante denigratoare despre Andrei Năstase au împînzit localităţile din ţară. Broşurile au fost împrăştiate pe drumuri, în mai multe sate, iar oamenii care au semnalat acest lucru spun că făptaşii au acţionat noaptea şi că în spate ar sta Partidul Democrat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?