Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Candu: Maia Sandu este varianta feminină a lui Filat

2 aug. 2017,, 17:31   Politică
2754 9

După acțiunile sale, Maia Sandu seamănă tot mai mult cu fostul său coleg de partid Vlad Filat, a declarat astăzi spicherul Andrian Candu, citat de NOI.md.

El i-a recomandat liderei PAS, înainte să lanseze acuzații la adresa PD, „să se spele de păcatele anterioare”. Replica a fost dată la acuzațiile lansate de Sandu privind finanțarea din surse obscure a Partidului Democrat.

„Tot mai mult seamănă Maia Sandu cu așa un fel de chip feminin al lui Filat. Este o versiune, cer scuze poate e o remarcă prea dură, dar e o versiune feminină a lui Filat. Inițial speranță, după care minciună, speculație și dezamăgire. Cu regret, în ea văd astăzi dezamăgire”, a spus Candu.

Politicianul a mai sugerat că de pe urma escrocheriilor bancare comise de Vlad Filat a beneficiat și Maia Sandu.

„Maia Sandu a participat la campaniile electorale ale PLDM, a devenit deputat pe lista acestui partid, care a organizat activități electorale din banii furați de la BEM. Din banii BEM-ului au fost angajate companii de lobby din SUA. Inițial să se spele de păcatele anterioare, să-și treacă în revistă toate greșelile. Guvernul Filat a aplicat tot felul de scheme și escrocherii bancare, de care a beneficiat și ea indirect, fiind membru al Cabinetului”, a punctat el.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?