X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Un șofer onest a trezit admirația internauților

2 aug. 2017,, 15:21   Societate
2028 0

Un șofer care a lovit întîmplător o mașină străină în timp ce și-o parca pe a sa a dat dovadă de o onestitate rar întîlnită în ultima perioadă.

Acesta a lăsat pe parbrizul mașinii lovite un bilețel în care își recunoaște vina și spune că este gată să recupereze prejudiciul cauzat.

„Mașina a stat parcată în fața blocului în care stau mai multe zile. Nu mergeam cu ea, pentru că o aveam pe a doua. După patru zile de cînd am lăsat-o acolo, am găsit bilețelul șoferului care a lovit-o destul de puternic, din neatenție. A cauzat o pagubă de 200 de euro, după cum spun mecanicii. Pentru că și-a lăsat numărul de telefon, l-am sunat și am vorbit.”

Întîmplarea a avut loc într-o curte de pe strada Ginta Latină din capitală. În loc să fugă, acesta a preferat să lase în mesaj datele de contact. Gestul lui a impresionat internauții, care au scris mesaje de admirație.


Mașina lovită s-a dovedit a fi a interpretei Marcela Barbos, care susține că nu contează prejudiciul adus, cît onestitatea și omenia șoferului care și-a recunoscut vina.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?