X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Cînd BNM va afla despre tranzacțiile celor mai mari bănci cu persoanele afiliate

2 aug. 2017,, 10:42   Economie
1637 0

Banca Națională a Moldovei va primi în curînd datele despre eventualele tranzacții încheiate cu persoanele afiliate ale trei cele mai mari bănci din țară: Moldova-Agroindbank, Victoriabank și Moldindconbank, cărora le revin 65 la sută din volumul total al activelor sectorului bancar al țării, relatează NOI.md.

Informația a fost comunicată de Banca Națională a Moldovei, care a menționat că rezultatele preliminare ale auditului tranzacțiilor încheiate de Moldova-Agroindbank, Victoriabank și Moldindconbank cu persoanele afiliate vor fi accesibile pînă la finele anului 2017.

BNM a menționat că în iunie 2017, pentru identificarea tranzacțiilor încheiate cu persoanele afiliate BC „Moldova-Agroindbank”, „Victoriabank” și ,,Moldindconbank”, acestora le-a fost prescrisă asigurarea efectuării concursului și selectarea unei companii de audit independente.

Beneficiarul rapoartelor privind identificarea tranzacțiilor încheiate cu persoanele afiliate de către băncile menționate este Banca Națională a Moldovei.

Potrivit BNM, în cadrul concursului a fost selectată de comun acord societatea de audit care va identifica tranzacțiile încheiate cu persoanele afiliate băncilor Moldova-Agroindbank, Victoriabank și Moldindconbank, iar rezultatele studiilor preliminare se preconizează a fi finalizate pînă la sfîrșitul lunii august 2017.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?