X 
Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Campioana care s-a plîns de viața dificilă a femeilor de culoare în SUA

1 aug. 2017,, 18:49   Sport
2369 0

Serena Williams luptă pentru drepturile femeilor de culoare. Jucătoarea americană de tenis, însărcinată în luna a șaptea, s-a implicat activ de ”Black Women’s Equal Pay Day”, Ziua egalității salariale pentru femeile negre, aniversată pe 31 iulie.

Serena a scris pentru fortune.com concluziile cheie:

În timp ce majoritatea respondenților consideră că diferența de remunerare este reală atît pentru femei, cît și pentru minorități, nu toată lumea înțelege că muncitorii negri – în special femeile – văd mai multe obstacole în calea egalității rasiale și a barierelor la locul de muncă.

Sper că pot să dau voce femeilor defavorizate care nu sînt auzite în Silicon Valley și forței de muncă în ansamblu. Vreau să-mi aduc perspectiva și experiențele în calitate de sportiv, antreprenor și o femeie neagră în sala de consiliu și să contribui la crearea unui mediu mai incluziv în această industrie albă, dominată de bărbați.

Și vreau ca fiecare femeie de culoare să facă același lucru. Fiecare pas înainte pe care îl faceți sînt doi pași de progres pentru femeie. Hadeți astăzi să ne amintim că avem o voce. Merităm să plătim egal pentru mamele noastre, soțiile noastre, fiicele noastre, nepoatele noastre, prietenii și colegii, dar mai ales pentru noi înșine.


Femeii negre: Fiți fără teamă. Vorbiți pentru plata egală. De fiecare dată cînd o faci, o faci mai ușor pentru o femeie din spatele tău. Mai presus de toate, știți că merități. Poate dura mult timp pentru a realiza asta. Mi-a luat mult timp să-mi dau seama. Dar noi toți merităm. Am spus mult timp: „Trebuie să crezi în tine cînd nimeni altcineva nu o face”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?