Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Năstase, nemulţumit de campania abuzivă împotriva sa

31 iul. 2017,, 16:42   Politică
2885 7

Preşedintele Partidului "Platforma Demnitate şi Adevăr" (DA), Andrei Năstase, se arată indignat de campania organizată privind colectarea scutecelor pentru el şi cere Ministerului Afacerilor Interne să identifice şi să pedepsească iniţiatorii care diseminează informaţii abuzive.


Potrivit agenţiei Infotag, luni, în cadrul unei conferinţe de presă desfăşurate lîngă clădirea MAI, Năstase a relatat că în oficiul său au fost instalate dispozitive de ascultare, iar în casă, inclusiv în dormitor – camere de supraveghere video. Totodată, potrivit lui, adresa sa electronică a fost spartă, iar familia a fost ameninţată.

Potrivit lui, "organizatorii campaniei abuzive împotriva sa au încercat să perturbe protestul organizat duminică în faţa Parlamentului, instalînd în locul scenei un banner cu o imagine indecentă".

„Organele de drept trebuie să apere drepturile cetăţenilor la viaţă liberă, dar în viaţa mea privată şi în viaţa familiei mele se implică ilegal. Cu toate acestea, poliţia nu întreprinde nimic. Ieri, în timpul protestului, am telefonat la poliţie. Deplasîndu-se la locul protestului, aceştia au aruncat sacoşele strînse cu scutece la gunoi, astfel soluţionînd problema. Azi dimineaţă am sunat la poliţia sectorului Buiucani, pentru a discuta cu ofiţerul care lucrează asupra plîngerii mele, dar fără rezultat", a spus Năstase.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?