X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Rogozin s-a supărat pe Plahotniuc! Dodon nu este lăsat să lucreze

31 iul. 2017,, 08:53   Politică
9875 24

Dmitri Rogozin s-a supărat pe Vlad Plahotniuc.

Într-un interviu pentru presa rusă, vicepremierul rus l-a criticat pe liderul Partidul Democrat, pentru faptul că a cerut, în SUA, retragerea trupelor ruse din estul Moldovei, dar și pentru că i-ar pune piedici lui Igor Dodon, în activitatea acestuia la cîrma ţării.

"Dodon nu este lăsat să lucreze, nu îl lasă să muncească rivalii și oponenții din guvernarea moldovenească", a spus vicepremierul rus.

Rogozin i-a mai reproșat lui Plahotniuc faptul că a cerut în Statele Unite înlocuirea trupelor ruse de menţinere a păcii din regiunea transnitreană cu o misiune civilă sub mandat internațional.

"Plahotniuc a avut obrăznicia să spună în limba rusă la Consiliul Internaționalei Socialiste din Statele Unite. A făcut-o intenţionat, ca noi să-l înţelegem. A spus că misiunea de menţinere a păcii trebuie schimbată cu una europeană sau internaţională", a precizat Rogozin.


Reamintim că recent Parlamentul a aprobat o declaraţie prin care a solicitat retragerea trupelor și munițiilor militare ale Rusiei de pe teritoriul Republicii Moldova, iar anterior același lucrul în cerea liderul PDM într-o vizită în SUA.

Vineri, Dmitri Rogozin a fost întors din drum, după ce România intrarea în spațiul său aerian a avionului în care se afla oficialul rus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?