Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Rogozin ripostează României: Așteptați un răspuns, nemernicilor!

28 iul. 2017,, 16:36   Politică
17038 53

UPDATE (16:27) - Vicepremierul rus Dmitrii Rogozin ripostează pe Twiter, drept răspuns la decizia autorităților române de a nu lăsa avionul în care se afla să survoleze spațiul aerian al țării.

”Autoritățile române au pus în pericol viața pasagerilor din avionul S7, femeilor și copiilor. Combustibilul ne-a ajuns doar pînă la Minsk. Așteptați un răspuns nemernicilor”, a scris Rogozin.

UPDATE (15:39) - Ambasadorul Rusiei în Moldova confirmă că avionul în care se află vicepremierul rus Dmitri Rogozin se întoarce în Rusia.

"Nouă ni s-a spus că autoritățile române nu au permis avionului cu Dmitrii Rogozin să intre în Moldova. La ora actuală se poartă negocieri despre locul unde va ateriza avionul", a declarat Muhametșin pentru tass.ru.


Avionul a decolat de pe Aeroportul Domodedovo la ora 11:53 (ora Moscovei). Acesta a efectuat cîteva cercuri la hotarul dintre România și Ungaria, dar așa și nu a intrat în zona aeriană română. Potrivit unor informații, avionului în care se află Dmitri Rogozin i-ar fi fost interzisă intrarea în spațiul aerian român.

UPDATE (14:58) - Avionul în care s-ar afla Rogozin, face cale întoarsă și revine în Rusia.

UPDATE (14:43) - Potrivit site-ului Air Moldova, avionul în care se presupune că s-ar afla vicepremierul rus Dmitri Rogozin a fost redirecționat și, în prezent, s-ar afla deasupra spațiului aerian ungar.

(14:24) - Potrivit informațiilor bloggerilor de la Runway 08, la bordul aeronavei B737-800 GLP157 cu numărul de inregistrare VQ-BVM, operate de Globus Airlines pentru S7 Airlines, se află vicepremierul rus Dmitri Rogozin.

Acest avion se află acum în aer, în spațiul aerian al Belarusului, urmează să zboare deasupra Poloniei, Slovaciei, Ungariei și României.

Însă România ar fi emis un ordin prin care interzice oricărui avion care îl are la bord pe Rogozin să survoleze spațiul aerian românesc.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?