X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Noul Land Rover Discovery este laureatul «Automobilul Anului 2017» în versiunea Auto Express

1 aug. 2017,, 09:50   Ştiri Auto
3054 0

Noul Land Rover Discovery a devenit laureat al prestigiosului premiu «Automobilul anului 2017» (Car of the Year 2017) în versiunea Auto Express.

Premiul «Automobilul anului 2017» continuă istoria de succes a legendarului SUV Land Rover Discovery, faimos prin îmbinarea unică a practicismului, universalității, confortului și posibilităților off-road.

Jeremy Hicks, director Jaguar Land Rover: «Noul Land Rover Discovery este un adevărat succes al tehnologiilor, designului, posibilităților off-road, comparativ cu generația precedentă. Acest automobil îmbină în sine confortul, utilitatea și un spectru larg de tehnologii avansate, și cu asta îndreptățește pe deplin titlul «Automobil al anului 2017».

În salonul spațios al lui pot încape ușor 7 adulți, iar setarea configurației scaunelor se poate face de la un smartphone grație Intelligent Seat Fold. Aceasta este creată expres pentru proprietarii noului Discovery și a fost înalt apreciată de experții Auto Express. Așa indici, ca volumul portbagajului de 2 406 litri, cea mai bună capacitate de remorcare în clasa respectivă, 9 posturi USB și tehnologii de securitate semiautonome la fel au fost observate de arbitri Steve Fowler, șef-redactor Auto Express: «Noul Discovery este un automobil incredibil, care îmbină în sine posibilitățile tradiționale Land Rover cu un nivel fantastic al confortului, nemaivăzut anterior în clasa dată. Se poate lăuda și cu practicism, tehnologii și rafinament care îl fac foarte dorit de cumpărători. Discovery merită cu adevărat titlul «Automobilul anului 2017».

Acum familia Discovery are doi membri– noul SUV Land Rover Discovery și compactul Land Rover Discovery Sport. Familia Discovery îmbină în sine renumitele posibilități off-road Land Rover cu toate tehnologiile și funcțiile necesare vieții moderne. Nu contează, în ce scop va fi utilizat automobilul, deoarece mașinile din familia Discovery sunt accesibile în numeroase modificări, care pot fi completate cu un șir de accesorii și opțiuni.

Doi ani la rând premiul ”Automobilul anului” de la Auto Express este conferit automobilelor Jaguar Land Rover. În 2016 acest titlu i-a revenit unui Jaguar F-PACE.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?