X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Un actor de la Hollywood a primit o stea pe Walk of Fame

28 iul. 2017,, 01:00   Externe
1768 0

Actorul, regizorul și producătorul Jason Bateman, cunoscut în special pentru rolul din serialul foarte apreciat de critică "Arrested Development", a declarat miercuri, după dezvelirea stelei sale de pe Walk of Fame, că este un "norocos", relatează joi Reuters.

"Pur și simplu mă simt foarte, foarte recunoscător să am șansa să-mi păstrez jobul într-o afacere care nu este cunoscută pentru longevitatea ei", a spus Bateman, în vîrstă de 48 de ani.

După ce s-a lansat în televiziune la vîrsta de 12 ani cu un rol în serialul "Little House on the Prairie", Bateman a devenit celebru încă din adolescență cu sitcomul "The Hogan Family", de la sfîrșitul anilor 1980. Bateman a cîștigat un Glob de Aur în 2005 și a primit două nominalizări la premiile Emmy pentru rolul Michael Bluth din serialul de comedie "Arrested Development".

"Vă spun sincer, nimeni nu mă face să rîd mai tare și într-un mod mai profund decît acest bărbat", a spus Will Arnett, care l-a jucat pe fratele lui Bateman în serial, la ceremonie. Jennifer Aniston, care a jucat alături de Bateman în cinci filme, printre care "Horrible Bosses" și "The Switch", a fost și ea alături de actor la ceremonie.

"Întotdeauna îți dă o conexiune profundă, atenție deplină, autenticitate și unele dintre cele mai mari hohote de rîs de care îmi pot aminti", a spus Aniston. Jason Bateman joacă acum în serialul "Ozark", al Netflix, în care este și regizor și producător, rolul unui om din domeniul finanțelor care se mută de la Chicago în Munții Ozark din Missouri pentru a scăpa de un cartel de droguri.


Soția lui Bateman, Amanda, și cele două fiice ale lor, au participat și ele la ceremonie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?