X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3993

Clipe de coșmar pentru doi părinți din Edineț

27 iul. 2017,, 10:30   Societate
11030 2

Clipe de coșmar pentru doi părinți din Edinet.

Fetiță lor născută prematur a fost internată în stare extrem de gravă la spitalul din Bălți, iar medicii de acolo le-ar fi spus că nu au aparatele necesare pentru a-i acordă îngrijiri medicale micuței, anunță protv.md

Astfel, fratele femeii care a născut prematur, susține că părinții micuței au făcut o solicitare pentru că un echipaj Aviasan să vina la Bălți pentru a transporta bebelușul la un spital din capitală, însă reprezentanții de acolo le-ar fi spus că ar putea ajunge abia mâine, iar asta pentru că felcerul de tură nu s-ar fi prezentat la lucru.

Potrivit fratelui femeii, bebelușul născut prematur la spitalul din Edinet, a fost transportat în stare gravă la spitalul din Bălți după ce medicii de acolo le-ar fi spus că fetiță ar avea probleme la căile respiratorii. Astfel, medicii de la Bălți le-ar fi spus părinților bebelușului că este necesar că acesta să fie transferat la Institutul Mamei și Copilului din capitală întrucât aceștia nu au aparatele necesare pentru a trata copilul.

Bărbatul susține că părinții bebelușului au făcut, în această dimineață, o solicitare către cei de la Aviasan și au cerut că un echipaj să vina la Bălți pentu a transporta copilul în capitală, însă până la această oră nu au primit niciun răspuns.


Contactați telefonic, reprezentanții de la Aviasan ne-au spus că nu pot merge astăzi la Bălți pentru a prelua copilul, iar asta pentru că felcerul de tură lipsește și nu răspunde la telefon, iar medicul nu poate merge singur întrucât ar fi riscant. Aceștia ne-au mai spus că nu pot să scoată la muncă un alt felcer pentru că ar fi în vacanță.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?