Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Noi incidente pe Aeroportul Internațional Chișinău

25 iul. 2017,, 16:47   Societate
5378 0

Zeci de moldoveni vor pierde o zi din vacanța plănuită pe insula Zakintos, Grecia din cauza companiei aeriene care le operează cursa.

Oamenii urmau să decoleze azi dimineață la ora cinci, însă zborul a fost amînat pentru mîine dimineață. Reprezentanţii companiei aeriene spun că reprezentanţii aeroportului din Zakintos sînt vinovaţi pentru această situaţie.

”Ea se reține din motive operaționale. Respectiv cînd motivele date au fost înlăturate noi deja nu aveam permisiunea de a ateriza pe aeroportul din Zakintos. Pe aeroportul grecesc este unul destul de mic are doar patru locuri de parcare pentru aeronave”, a spus reprezentantul serviciului de presă al companieii aeriene, Dumitru Neculăiță.

În așteptare sînt și moldovenii care urmau să ajungă astăăzi acasă de pe insula elenă, întrucît şi cursa retur a fost amînată. Pasagerii au fost cazați și beneficază de toate condițiile necesare. Totodată, cursele spre şi din Bucureşti au fost anulate.

La fel, cel puțin patru zboruri, operate de aceeași companie, decolează sau aterizează cu întîrziere. Vor fi nevoiţi să aştepte pe aeroport pasagerii care vin din Veneţia, Bruxelles şi Frankfurt. În ultima săptămînă, au fost date peste cap mai multe zboruri operate de aceeași companie.


Ieri un avion care venea din Germania a făcut mai multe cercuri deasupra Münchenului şi a aterizat înapoi de urgenţă din cauza unei păsări care a rămas blocată în motorul aeronavei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?