X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Congresul Mondial al Moș Crăciunilor aduce spiritul sărbătorilor (FOTO)

25 iul. 2017,, 23:00   Externe
2485 0

Peste 160 de Moș Crăciuni îmbrăcați în costumul tradițional și purtînd bărbi albe au adus veselia Crăciunului mai devreme cu șase luni pe străzile Copenhagăi, mărșăluind luni prin capitala daneză, informează DPA.

Moșii au părut recunoscători pentru vremea noroasă, cu temperaturi de aproximativ 20 de grade Celsius, în timpul paradei de pe străzile Copenhagăi, care dă startul congresului lor anual.

Întîlnirea, găzduită de parcul de distracții Bakken, situat la nord de Copenhaga, va include mai multe parade și o cursă cu obstacole pentru Moși.

Wolfgang Pomp, un IT-ist care locuiește la Bonn, Germania, povestește că participă în mod constant la Congresul Mondial al Moș Crăciunilor (World Santa Claus Congres) începînd din 1996 și se bucură de întîlnirea cu colegii care dau viață lui Moș Crăciun și Sfîntului Nicolae.

De aceeași părere este și Ian Thom, din Londra, care a povestit pentru DPA despre caracterul amuzant al acestui congres, organizat începînd cu anul 1957.


"Este o ocazie distractivă", a precizat la telefon acest participant în vîrstă de 65 de ani. "Va fi mereu nevoie de Moș Crăciuni, mai ales de Moș Crăciuni buni", a spus el.

Întîlnirea din capitala daneză aduce împreună Moși din Marea Britanie, Canada, Danemarca, Franța, Germania, Hong Kong, Ungaria, Italia, Japonia,Norvegia, Suedia și Statele Unite, au indicat organizatorii.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?