X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Tinere talente din Moldova cuceresc Europa

25 iul. 2017,, 08:42   Societate
2298 0

Corul de tineret „CANTEMUS” sub conducerea dirijorului Denis Ceausov se află într-un turneu european, unde participă la o serie de concursuri muzicale internaționale.

Corul a evoluat cu brio la Concursul Internațional Coral „Seghizzi” în Italia, unde s-a învrednicit de mai multe premii speciale, printre care premiul I la categoria muzică modernă și muzică romantică, iar în concursul GRAND PRIX SEGIZZI a ocupat locul II.

”CANTEMUS” urmează să evolueze la Simpozionul Mondial de Muzică Corală din Spania și la Festivalul Internațional de Muzică Corală din Aveyron, Franța.
Participarea la turneu, a fost posibilă datorită susținerii acordate de Președintele Republicii Moldova, Excelența Sa Domnul Dodon Igor.

Corul „CANTEMUS” a luat naștere acum 10 ani, fiind fondat de un grup de profesori de muzică cu scopul de a arăta lumii întregi că în Moldova există timbru, voce și pasiune pentru muzica de elită. Circa 40 de tineri cu vârsta cuprinsă între 12 şi 22 de ani fac parte din această familie corală, care s-a învrednicit de numeroase premii la mai multe concursuri internaţionale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?