Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

Vasile Revenco – noul președinte al Federației de Rugby din Moldova

24 iul. 2017,, 18:50   Sport
5549 3

Adunarea generală extraordinară a Federației de Rugby din Moldova (FRM), convocată la cererea unui grup de inițiativă, cu 84 de voturi din 85, l-a ales președinte al FRM pe Vasile Revenco (el însuși s-a abținut de la vot în favoarea candidaturii sale). Adunarea a ales și membrii Biroului PRM.

„Adunarea noastră extraordinară este dictată de faptul că pe 3 iulie 2017 Ministerul Justiției a înregistrat în calitate de președinte al FRM, precum și de membri ai biroului persoane care nu au discipoli, nu sînt fondatori ai clubului și nu au făcut nimic pentru dezvoltarea rugbiului în Moldova”, a explicat membrul FRM, directorul școlii de rugbi, Veaceslav Bulai.

Potrivit lui, votul a fost desfășurat pe lista membrilor FRM, aprobată de Curtea Supremă de Justiție a Republicii Moldova.

Adunarea a aprobat componența grupului de lucru care va clarifica poziția FRM la Guvern, la misiunile diplomatice acreditate în Republica Moldova, precum și în organizațiile internaționale și europene.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?