X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Incendiul de pe Stadionul Republican – în vizorul procurorilor

24 iul. 2017,, 16:40   Societate
3167 0

Un proces penal a fost înregistrat în legătură cu incendiul de la Stadionul Republican.

Informaţia respectivă a fost confirmată de către procurorul interimar al municipiului Chişinău, Vitalie Sibov, solicitat de NOI.md. Potrivit lui, organul de urmărire penală are la dispoziție 30 de zile pentru a acumula probele necesare pentru a avansa în învestigație, iar ulterior va veni cu detalii.

Procesul penal înregistrat în legătură cu incendiul pe Stadionul Republican se completează cu noi materiale, care vor fi examinate minuţios în cadrul investigaţiilor. „Noi avem la dispoziţie primele materiale care servesc drept temei pentru efectuarea acţiunilor de investigaţie. Pe moment nu avem posibilitatea să prezentăm vreo informaţie suplimentară în legătură cu acest incident”, a spus corespondentului NOI.md Vitalie Sibov.


Precizăm că azi dimineață, pe Stadionul Republican, unde după calamitatea din aprilie au fost depozitate crengi uscate, a izbucnit un incendiu. În localizarea focului au fost mobilizate 16 autospeciale şi 80 de salvatori. Incendiul a fost stins spre mijlocul zilei. Serviciul Situaţii Excepţionale a comunicat că nu s-au înregistrat victime.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?