X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Schimb de replici între Chirtoacă și Năstase

24 iul. 2017,, 16:20   Politică
5082 3

Primarul capitalei, acuzat de corupere pasivă și trafic de influență în dosarul parcărilor cu plată, nu are gînd să-și dea demisia.

Acesta este răspunsul lui Dorin Chirtoacă la solicitarea liderului Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, de a demisiona urgent din funcția de primar, notează NOI.md.

În scrisoarea destinată edilului, Năstase face referire la „obligația morală” a lui Chirtoacă de a-și da demisia.

„În numele democraţiei şi al locuitorilor oraşului Chişinău, aveți obligația morală și de drept să demisionați urgent, cît o mai puteți face, și să le întoarceţi mandatul oferit în data de 28 iunie 2015, argumentînd pentru opinia publică națională și internațională de ce anume ați luat această decizie crucială”, se arată în scrisoare.

În replică, Dorin Chirtoacă i-a recomandat liderului „DA” să nu-și facă griji pentru soarta sa.


„Nici nu ați uscat bine pantalonii că deja v-ați lansat în campanie pentru Primărie? Dar să cereți elementar eliberarea unui om închis pe nedrept nu v-a trecut prin cap? Sau a mai multora, a tuturor chiar? Am văzut acum mesajul, generos ajutor din partea Dvs. Asta e ca și cum ar fi cineva la pămînt și ar veni un «frate de luptă» și i-ar trage un glonte în cap”, a comentat supărat Chirtoacă.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?