X 
Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

16 antreprenori din Găgăuzia și Taraclia vor crea locuri de muncă noi

24 iul. 2017,, 17:00   Economie
1911 0

Cu susținerea Uniunii Europene, 16 antreprenori din Găgăuzia și Taraclia vor dezvolta afaceri și vor crea locuri de muncă noi, notează NOI.md.

Programul finanțat de Uniunea Europeană "Susținerea agriculturii și dezvoltării rurale în UTA Găgăuzia și Taraclia" (SARD), implementat de PNUD, va organiza ceremonia de înmînare a certificatelor de grant pentru 16 antreprenori selectați în a doua rundă a concursului de proiecte pentru dezvoltarea afacerilor în Găgăuzia și Taraclia. Festivitatea va avea loc miercuri la incubatorul de afaceri din orașul Ceadîr-Lunga.

La eveniment vor participa reprezentanți ai Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova și Programului Națiunilor Unite pentru Dezvoltare, beneficiarii de granturi, agenți economici, reprezentanți ai autorităților publice locale și organizațiilor internaționale etc.

Precizăm că antreprenorii au obținut granturi de pînă la 17.900 de euro din partea Uniunii Europene pentru crearea noilor afaceri și dezvoltarea întreprinderilor mici și mijlocii (ÎMM-uri) în UTA Găgăuzia și raionul Taraclia. Peste 90 de locuri noi de muncă vor fi create cu ajutorul acestor afaceri, iar pe piața autohtonă vor apărea noi mărfuri și servicii de calitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?