X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Voronin, despre perlele sale verbale și ironizarea lui Lupu

24 iul. 2017,, 12:21   Politică
5235 5

Despre faptul că liderul PCRM are un simț dezvoltat al ironiei cunoaște toată lumea. Cu toate acestea, nimeni nu știe de la cine a moștenit politicianul această trăsătură, notează NOI.md.

Într-un interviu de presă recent, politicianul a explicat de ce ironizează situațiile și recurge deseori la perle lingvistice atunci cînd are un mesaj de transmis.

„Bunica mea, Tatiana, s-o ierte Dumnezeu, era o persoană foarte interesantă. Chiar dacă nu vorbea limba rusă, ea putea repeta tot ce a spus prezentatorul știrilor de la Moscova. Dacă îi dădea o apreciere unui om, atunci această apreciere se lipea de el pentru toată viața. Aceste perle sînt un fel de protest față de ceea ce se întîmplă în Parlament. În alte cazuri, aceste aprecieri, perle verbale, sînt o măsură de a sublinia că acest personaj nu merită atenție sau susținere. Chiar dacă el umblă îngîmfat prin Parlament sau prin Republica Moldova pentru că ocupă o funcție înaltă”, a explicat Voronin în cadrul unui interviu pentru sputnik.md.

Totodată, politicianul a fost întrebat de unde vine obișnuința de a-i lua peste picior pe unii și aceeași politicieni, deseori „ținta” fiind Marian Lupu.

„Marian Lupu a apărut tot în echipa noastră. Ca om, este o persoană extraordinară, dar în politică trebuie să ai alte calități. Calitățile omenești nu trebuie să le pierzi, dar trebuie să mai ai și alte aptitudini. Caracterul se creează nu în Parlament, nu atunci cînd ai ajuns șef mare. În politică nu trebuie să dai înapoi. Eu am și un talisman – este prietenul meu, îl țin pe masa mea de lucru, este „Crocodilul Ghena”. El este un simbol, el nu dă niciodată înapoi”, a adăugat Voronin.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?