X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Funcționarul din Moldova, Victor Captari a fost condamnat în Ucraina

24 iul. 2017,, 12:05   Politică
4371 0

Fostul consilier al liderului PL, Mihai Ghimpu, Victor Captari, care ocupă și funcția de membru al Consiliului de administrare al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare în Ucraina. Asta după ce automobilul în care se afla a lovit mortal un copil de 14 ani, transmite NOI.md.

Reprezentanții Serviciului de presă al Poliției din regiunea Cernăuți susțin că în cadrul urmăririi penale Victor Captari avea statut de martor în cazul accidentului care a avut loc pe 29 aprilie 2017 în satul Costiceni, Ucraina.

Potrivit acestora, funcționarul a fost externat din spital și se afla pe teritoriul Ucrainei, precizînd că el colaborează cu ancheta.

Presa ucraineană a scris că, potrivit martorilor, în mașină se afla un bărbat și două femei – soția și fiica membrului CNPF.

Amintim însă că funcționarul declarase pentru Publika TV că el se afla la volanul automobilului: „Pe drum am avut, de două ori, crize cardiace. O dată m-am oprit, a doua oară, deja eram în sat şi nu ţin minte nimic ce s-a întîmplat. Eram în satul meu de baştină, am venit la celebrarea a 80 de ani ai lui Ion Vatamanu”.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?