X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Agutin, despre consumul de alcool

25 iul. 2017,, 01:30   Externe
2730 0

Renumitul cîntăreț a fost oaspete al Festivalului „Rendezvous“ din Jurmala. După evoluție, la un pahar de vin, interpretul a dat un interviu portalului Dni.ru.


De Jurmala și personal de Laima Vaikule, pe Leonid Agutin îl leagă foarte multe. „În 1992 am participat la concursul tinerilor interpreți de la Ialta, cu piesa «Băiatul desculț» («Bosonoghii malcic»). Laima era acolo în juriu și, în ultimul moment, mi-a scăzut nota. Apoi ea și-a cerut scuze de multe ori pentru această faptă. Vaikule, de asemenea, mi-a oferit un an pentru a participa la concursul tinerilor cîntăreți de muzică pop «Jurmala 1993». Ea mi-a spus că am o șansă și a avut dreptate – am devenit cîștigătorul competiției și așa a început marea mea carieră“, a mărturisit Agutin.


Astăzi Festivalul, care are loc în aceeași sală – „Dzintari“, este moderat de însăși Laima Vaikule. Agutin vine la el deja ca un mare artist și maestru recunoscut, totodată făcînd parte din juriu. Iar repertoriul lui Vaikule conține cinci piese scrise de el. „Sper că ea le interpretează uneori, a spus cîntărețul zîmbind. În ceea ce privește propriile mele cîntece vechi, cînd le ascult uneori, mă gîndesc: «Ce aranjamente primitive!» Deși, pe atunci păreau la modă“.


Dni.Ru l-a întrebat tacticos pe artist ce loc ocupă în viața lui băuturile spirtoase, ținînd cont de programul încărcat, și dacă alcoolul ajută la eliminarea stresului. „Pentru ce să fiu nervos? Alcoolul e un cerc vicios. Ai băut și se pare că te simți bine, dar apoi euforia trece și vine trezirea. În plus, mai devreme sau mai tîrziu vine momentul cînd îți dai seama că, dacă bei mai mult, vei muri. Deci stresul îl reduc prin mîncare. Îmi place să mănînc paste, de exemplu, sau ceai decafeinizat. Dar și sportul ajută – eu joc bine biliard”, a spus Agutin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?