X 
Transnistria stiri: 1394
Eurovision stiri: 502

Nunta cu scandal în capitală! Chiar și polițiștii au intervenit (VIDEO)

24 iul. 2017,, 11:27   Capitala
7953 0

Cea mai frumoasă zi din viața unuor miri s-a transformat în una de coșmar.

La un moment dat al petrecerii, s-a iscat un scandal și o bătaie. Incidentul a avut loc în seara zilei de 21 iulie.

Administraţia unui local de nunţi din sectorul Buiucani a solicitat ajutorul polițiștilor pentru a despărți scandalagii. La faţa locului a intervenit imediat un echipaj mobil 902, precum şi echipa mobilă din cadrul Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger” a IGP, pentru aplanaraea conflictului şi documentarea persoanelor agresive.

Respectiv, au fost reţinuţi trei indivizi agresivi în stare de ebrietate, care nu s-ar fi subordonat cerinţelor poliţiştilor, ei fiind escortaţi la Inspectorat conform procedurii legale. Aceştia s-au dovedit a fi mirele, de 30 de ani, şi doi oaspeţi ai nunţii, cu vîrstele de 29 şi, respectiv, 31 de ani, domiciliaţi în Chişinău, manifestînd un comportament neadecvat ulterior şi în incinta sediului Inspectoratului de Poliţie.

Potrivit primelor informaţii documentate de către poliţişti, aceştia ar fi intrat în conflict cu administraţia localului, din cauza unor neînţelegeri privind produsele alimentare. Conform prevederilor legale, agresorii riscă o pedeapsă contravenţională sub formă de amendă în mărime de la 300 la 1500 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 20 pînă la 60 de ore.



0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?