Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Gordienko o atacă dur pe Buzova

24 iul. 2017,, 09:13   Showbiz
5740 2

"Natalia Gordienko cucerește estrada rusă", titrează portalul bimru.ru din Federația Rusă, care a realizat și un amplu interviu, acordat în exclusivitate pentru această publicație de conaționala noastră.

În deschiderea dialogului cu Natalia Gordinko, realizatorul interviului îi spune Nataliei Gordineko că "în realitate este mai fermecătoare decât în fotografii", în compliment care și l-ar dori orice interpretă tânără de estradă.

Dar complimentele și laudele aduse de cei de la publicația rusă nu s-au oprit aici. Din start jurnaliștii de la bimru.ru afirmă că "interpreta Natalia Gordienko este o apariție nouă în estrada rusească".

"Ea a reușit să participe la "Eurovision", a ieșit învingătoare în concursul "Новвя Волна" și este artistă a poporului în Moldova. Acum interpreta ia cu asalt piața rusească", scrie bimru.ru.

Una dintre întrebările adresate de ruși Nataliei Gordienko a făcut referire la Olga Buzova.


"Ce părere aveți față de fenomenul Olga Buzova? Unii o critică, dar unii o susțin. Dumneavoastră cum considerați: oamenii care nu posedă capacități vocale au e căuta în estradă?", au întrebat jurnaliștii ruși.

La această întrebare, Natalia Gordienko a dat un răspuns diplomatic, dar care totuși o desființează pe Olga Buzova ca artist.

"Vă spun sincer, eu nu sunt un fan al creației Olgăi Buzova. Dar o respect pentru capacitatea ei de muncă și pentru ambițiile ei. Această calitate impune respect, în special, această pornire a ei", a răspuns Natalia Gordienko.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?