X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Xenia Deli a mai fost căsătorită. Cine este primul soț

22 iul. 2017,, 01:59  
3436 0

Modelul Xenia Deli a cucerit lumea cu frumuseţea ei. Nu încape îndoială că în SUA, acolo unde locuieşte de mai mulţi ani, are o carieră frumoasă.

Se pare că este cât se poate de fericită alături de actualul ei soţ, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, cu care s-a căsătorit în vara acestui trecut. Deşi au trecut luni bune de la nunta Xeniei Deli şi cu omul de afaceri egiptean, modelul continuă să publice pe contul ei de Instagram poze făcute în ziua cea mare. Nici nu e de mirare: nunta, care ar fi costat un milion de dolari, a avut loc pe una din cele mai frumoase insule din lume, mireasa a fost sclipitoare, iar mirele părea extrem de fericit.

Dar prima nuntă a frumoasei Deli nu a fost nici pe departe atât de luxoasă şi extravaganţă. În 2012, când a oferit un interviu, Xenia Deli a vorbit despre cariera ei, dar şi despre viaţa personală. Aceasta spunea că e căsătorită şi e fericită alături soţul ei, un cetăţean american pe care l-a cunoscut pe când lucra în calitate de chelneriță. Afirma că vrea să devină mamă, dar că barza va trebui să mai aștepte. „Îmi doresc enorm de mult să am patru copii: trei băieți și-o fată. Dar cred că acum trebuie să fac carieră”, ne spunea ea atunci, fără a oferi prea multe detalii legat de mariajul ei.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?