X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Chirtoacă nu o să vorbească cu Gamreţchi "pînă la sfîrșitul vieții" (VIDEO)

21 iul. 2017,, 18:50   Societate
3356 0

După mai bine de două luni, Dorin Chirtoacă şi Igor Gamreţki s-au întîlnit la judecătorie. Chirtoacă afirmă că nu-şi va ierta niciodată fostul coleg de clasă, în timp ce Gamrețchi susține că acum nu pot să discute fiindcă sînt cercetați ambii pe același dosar, transmite NOI.md.

"Pentru acuzaţiile calomnioase, pentru tot ce a scris murdar şi nedrept în adresa mea în acest dosar. Pentru că dumnealui, încercînd să scape sau să-şi uşureze răspundere şi pedeapsa a arătat cu degetul spre mine. La fel au făcut şi alţii, din păcate", a declarat primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă.

"Nu discutăm acum, fiindcă sîntem pe acelaşi dosar şi nu este ok, ca să discutăm", a afirmat inculpatul în dosarul parcărilor cu plată, Igor Gamrețki.

Procuratura Anticorupție a cerut Consiliului Municipal Chișinău suspendarea din funcție a primarului de Chișinău, Dorin Chirtoacă, transmite NOI.md

Potrivit unui comunicat de presă, aceasta este o măsură necesară pentru a preîntîmpina deteriorarea unor probe, falsificarea lor sau distrugerea, precum şi exercitarea de presiuni asupra unor funcţionari din Primărie, care ar putea fi supuşi presiunilor, lucru ce ar fi în detrimentul urmăririi penale şi ar putea afecta bună desfăşurare a procesului de judecată.


Totodată, cer doi ani de puşcărie pentru şeful Direcţiei transport, acuzat de depăşirea atribuţiilor de serviciu în aceiaşi cauză penală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?