Transnistria stiri: 1392
Eurovision stiri: 502

10 motive să vii la Festivalul Cucuteni 2017 ©

21 iul. 2017,, 16:06   Societate
2580 0

Festivalul Cucuteni 2017 te invită mâine, 22 iulie, începând cu ora 16:00, în satul Iivancea (raionul Orhei) să vezi cum renaște vechea civilizație la șapte mii ani după misterioasa dispariție a acesteia!

Pentru a te motiva să vii împreună cu familia și prietenii, îți prezentăm 10 motive de ce Festivalul Cucuteni 2017 va fi cel mai fierbinte eveniment al verii!

  1. Vei admira o expoziție de peste 50 de lucrări unice, create timp de trei săptămâni de 23 de pictori de excepție și maeștri ai ceramicii din 16 țări.
  2. Toți cei pasionați de arta ceramicii și pictură vor participa la o serie de master-class-uri unice sub cerul liber, oferite de maeștrii de la Art Studio „Picasso”.
  3. Te așteaptă dansuri și un spectacol al focului sub ritmurile instrumentelor antice, lecții de mânuire a tobelor, un master-class unic de percuție și improvizație!
  4. Multă înghețată, sucuri naturale și limonadă, dar și o zonă cu stropitoare pentru lupta cu soarele fierbinte!
  5. Meniu autentic cu multe gustoșenii de la cei mai buni bucătari ai Chișinăului: frigărui, berbecuț la proțap, uzvar rece, cartofi copți pe jăratic, porumb fiert, cârnăciori vânătorești și bavarezi, plăcinte și altele.
  6. Șezătoare, unde vei învăța câteva meșteșuguri noi, vei învăța să prelucrezi motive vechi basarabene și să confecționezi covorașe mici.
  7. La Cucuteni Festival 2017 copiii vor participa la săpături arheologice adevărate, și vor putea lua acasă toate comorile găsite!
  8. Grădiniță pentru copii, unde cei mai mici vizitatori ai festivalului vor învăța să încleie și să deseneze, să coloreze și să asambleze.
  9. Un concert susținut de inegalabilii Alex Calancea Band & Guz & RUPT!
  10. Un fire show spectaculos și arderea sculpturii imense de ceramică!


Toți doritorii de a ajunge la Cucuteni Festival 2017 o pot face luând transportul public de la Gara Auto Centrală.

Vor fi 3 rute care vor pleca de la Gara Auto: spre Trebujeni, Furceni și Butuceni, care vor avea indicator „Cucuteni Festival 2017”

Orar:

Chișinau - Trebujeni: 17:15, 20:10

Chișinau - Butuceni: 14:50, 18:30

Chișinau - Furceni: 16:40

Chişinău – Ivancea: 15:30, 19:00

Ultima rută înspre Chișinau pleacă la ora 18.00

Prețul unei călătorii într-o direcție este de 20 de lei :)

Transportul retur pentru cei ce decid să rămână până mai târziu va fi organizat începând cu ora 20:00 și până la 22:30 și va circula la fiecare 30 minute. Prețul călătoriei este de 40 lei.

Grăbiți-vă să cumpărați un bilet: afisha.md/ro/events/festivaluri/3642/cucuteni-2017
Sau în magazinul Art Atribut, str. Columna 104 (lângă strada Pietonală)

Vă așteptăm cu drag!

Evenimentul este organizat de Art Studio Picasso și Agenția de Comunicare și Relații cu publicul PRofile Events, cu susținerea Ministerului Culturii din Republica Moldova.

Sponsorul general al festivalului – înghețata Sandra.

Partenerii evenimentului: Proiectul de competitivitate din Moldova, finanțat de USAID și Guvernul Suediei, Rețeaua de magazine Casa Curată, Compania Bemol, Operatorul Național de Telecomunicații Moldtelecom, Moldova - Agroindbank, Lukoil – Moldova, Combinatul de materiale de construcție MACON.

Parteneri media: Noi.md, Zugo.md, Комсомольская Правда в Молдове (kp.md), Allmoldova.com, Agora.md, diez.md, UNIMEDIA.info, Odoraș.md, Timpul.md.

0
0
0
0
0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?