X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Echipa bălţeană a pierdut din nou adversarilor din Cipru (VIDEO)

21 iul. 2017,, 12:31   Sport
2863 0

Clubul „Zaria” din Bălţi a fost eliminat din turneul de fotbal al Ligii Europei (LE).

În meciul retur, care a avut loc la Chişinău pe stadionul „Zimbru”, echipa Moldovei a cedat clubului cipriot „Apollo” cu scorul de 1:2. Cu o săptămînă în urmă discipolii timonierului clubului „Zaria” Vlad Goian au primit la Larnaca trei golurri şi nu au marcat nici unul, comunică NOI.md.

Echipa “Apollo” chiar şi în deplasare s-a comportat ca o gazdă şi din primele minute l-a ţinut permanent în poziţie de drepţi pe portarul clubului “Zaria”, Serghei Paşcenco. Oaspeţii au pătruns sistematic în careul de pedeapsă al echipei din Bălţi, ceea ce,în cele din urmă a dus la greşeala fatală a gazdelor. Mijlocaşul clubului “Zaria” Igor Ţîgîrlaş nu departe de propria poartă l-a dat jos de pe picioare pe unul din jucătorii echipei “Apollo”. Arbitrul a stabilit un penalti, care a fost realizat în minutul 43 de Alex Da Silva şi i-a permis echipei să devanseze adversarul.


Chiar la începutul reprizei a doua “Zaria” a restabilit paritatea în scor după un corner reuşit. Gazdele s-au folosit de învălmăşeala din careul de pedeapsă al clubului “Apollo”, au jucat o combinaţie, protagonistul căreia a fost fundaşul Maxim Focşa. El a executat un şut cu traiectorie parabolica şi goalkeeperul clubului cipriot n-a reuşit să prindă balonul, care a ajuns direct sub transversală. Aceasta i-a încurajat întrucîtva pe suporterii clubului “Zaria”, care totuşi îşi dădeau seama că echipa lor trebuie să marcheze încă trei goluri. Ei însă n-au reuşit să mai ajungă la poarta adversarilor, iar în minutul 80 stranierul maltez din “Apollo” Andre Schembri a marcat golul, care a privat “Zaria” de toate şansele.

Unicul club din cele patru, care a obţinut dreptul de a reprezenta Moldova în turneele europene de fotbal sub egida UEFA, a devenit “Sheriff”. Echipa tiraspoleană şi-a asigurat din timp accesul în etapa a treia de calificare a Ligii Campionilor, în care va susţine două meciuri cu clubul “Karabah”. Disputele vor avea loc pe 25 iulie în Azerbaidjan şi pe 1 august – la Tiraspol.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?